Bo på ett hotell som går långt tillbaka i tiden

Vi erbjuder flera olika typer av rum och har även en stor sal där vi varje morgon serverar frukost. Salen har kvar sin klassiska Stensson-interiör med en scen i slutet av rummet. Vi har ibland evenemang där scenen används för olika tillställningar. Förutom den stora salen har vi 2 våningar med rum och högst upp har rummen utsikt ut över Eslöv. Under byggnaden har vi ett garage där man kan hyra en plats för en tilläggskostnad. Garaget ligger i direkt anslutning till hotellet och är det perfekta sättet att parkera sin bil på under vistelsen. Det finns även utomhusparkering som är gratis.

Om oss

Mitt i Skåne, mitt i Eslöv

Hotellet ligger precis i centrum av Eslöv och mitt på det centrala torget. Runt hotellet har du tillgång till flera olika butiker och restauranger. Den direkta närheten till centrum innebär också att man får tillgång till all infrastruktur som finns i Eslöv. Förutom bussar som leder en över hela staden har man även en direkt närhet till tågstationen som kan ta en till bland annat Lund och Malmö. Tåget tar endast 10 minuter till Lund och 20 minuter till Malmö.

Konferens

Vi har stora möjligheter att anordna den perfekta konferensen, vare sig det är en liten eller stor konferens!

Läs mer

190 meter till tågstationen

Med gångavstånd tar det inte mer än 2 minuter att gå till hotellet från tågstationen

Läs mer

Våra rum

Ta en titt och hitta det rum som passar din vistelse bäst. Vissa rum har ustikt över staden, andra har mot innergården. Har du önskemål om ett hundvänligt rum finns möjligheter för det också.

Läs mer

Faciliteter

Hotellet har en stor innergård som är täckt av ett glastak. Du hittar även lobby och lounge att spendera tid med tillgång till internet.

Läs mer

Priser

Se tillgänglighet och priser för alla våra rum. Frukost ingår i samtliga priser och parkering utomhus. Garage finns för en tilläggskostnad.

Läs mer